Προφίλ

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs.

Η Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε., με πολυετή εμπειρία στα έργα Αυτοματισμού και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων στους τομείς της Ναυτιλίας και της Βιομηχανίας, ιδρύθηκε το 1978 και εδρεύει στον Πειραιά σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από το 2002.

Στις βασικές δραστηριότητες της εταιρίας συγκαταλέγονται οι εμπορικές και κατασκευαστικές υπηρεσίες, η ανάληψη εγκατάστασης, η επισκευή και η συντήρηση οποιουδήποτε συστήματος Αυτοματισμού.

Το πενταόροφο κτίριο της C&A, συνολικής έκτασης 1300m², φιλοξενεί σύγχρονα μηχανήματα, εργαστήρια καθώς και αποθήκες με μεγάλο απόθεμα προϊόντων, οδηγώντας την εταιρία σε αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, πάντα βασιζόμενων στις ανάγκες της εποχής.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις Πιστοποίησης και Βαθμονόμησης Οργάνων της εταιρίας είναι σε θέση να πιστοποιήσουν τη λειτουργία μιας μεγάλης γκάμας οργάνων, χρησιμοποιώντας όργανα υψίστης ακρίβειας με βιομηχανικές πιστοποιήσεις από μεγάλους οίκους του εξωτερικού.

Την Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. στελεχώνουν τρία ανεξάρτητα τμήματα: Εμπορικό, Τεχνικό και Υπηρεσιών, αποτελούμενα από 60 ικανά στελέχη με εμπειρία στη Διοίκηση, την Ανάπτυξη, την Κατασκευή και το Service Συστημάτων Αυτοματισμού, παρέχοντας έτσι υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε αυτό καθίσταται αναγκαίο.


Η Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008 από τον οργανισμό Bureau Veritas και όλα τα προϊόντα της φέρνουν τη σήμανση CE, όπως απαιτούν σχετικοί κανονισμοί.


Πολιτική για την Ποιότητα, το Περιβάλλον, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Η ανώτατη διοίκηση της Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. δεσμεύεται για την ικανοποίηση των κανονιστικών και ρυθμιστικών απαιτήσεων των ενδιαφερομένων μερών της, μέσω της εγκατάστασης ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΥΑΕ). Επίσης δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωση της ικανότητας της εταιρείας και την παραγωγή με αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας που εμπλέκεται κατανοεί τις απαιτήσεις αυτές (στο εύρος που κάθε άτομο εμπλέκεται).

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Εταιρία

Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε.

Αγχιάλου 97 & Αιγάλεω 73, Πειραιάς

+30 210 4636000

+30 210 4624471

E-shop

info@kassidiaris.gr


Follow us