Φιλοσοφία Εταιρείας

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs.

Η φιλοσοφία της Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. βασίζεται στην μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών της. Για την εκπλήρωση του στόχου αυτού η εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πολιτική της εταιρίας είναι η επένδυση σε προσωπικό ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης, με πολυετή εμπειρία στις πιο σύγχρονες ειδικότητες του Αυτοματισμού. Επιπρόσθετα πιστεύουμε στην δημιουργία καλών σχέσεων μεταξύ των υπαλλήλων – στελεχών της εταιρίας με σκοπό την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύουμε στην ελεύθερη ανάπτυξη του προσωπικού μέσα στην εταιρία και στη δημιουργία δημιουργικών και παραγωγικών προσωπικοτήτων.

Επίσης, η Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση νέων ατόμων σε συνεργασία με αντίστοιχα προγράμματα διάφορων σχολών της Ανώτερης Εκπαίδευσης. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε νέα εξειδικευμένα άτομα σε Σύγχρονα Συστήματα Αυτοματισμού έτοιμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Εγγύηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι ο μεγάλος αριθμός του ικανοποιημένου πελατολογίου μας, το οποίο φτάνει τα 3.000 ονόματα και διαρκώς αυξάνεται.


Οι τιμές των προϊόντων – υπηρεσιών μας πάντα έχουν ανταγωνιστική θέση στην αγορά για τους ακόλουθους λόγους:


  • Εισάγουμε προϊόντα κατευθείαν από Οίκους του Εξωτερικού που αντιπροσωπεύουμε.
  • Υπάρχει αποθήκη για ευρεία γκάμα προιόντων, στοχεύοντας στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.
  • Προσφέρουμε εξυπηρέτηση στους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο.

Ασφάλεια δεδομένων και συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Δεδομένων (GDPR):


H “Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε” λαμβάνει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Αυτά είναι ενδεικτικά:

  • έλεγχος άδειας εισόδου στα συστήματα δεδομένων
  • έλεγχος άρνησης πρόσβασης στα συστήματα επεξεργασίας δεδομένων
  • έλεγχος πρόσβασης στα δεδομένα
  • έλεγχος κατά τη διαβίβαση δεδομένων
  • έλεγχος εισόδου δεδομένων

Εταιρεία

Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε.

Πειραιάς, Αγχιάλου 97 & Αιγάλεω 73

+30 210 4636000

+30 210 4624471

info@kassidiaris.gr

Marine TrafficΧάρτηςΆλλες πληροφορίες:

Η Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία σχετικά με της προσφερόμενες υπηρεσίες της.