fbpx

Danfoss: Έλεγχος θερμοκρασίας και πίεσης – το στοιχείο του αισθητήρα

danfoss-Sensing-Solutions.jpg
Η Danfoss Sensing Solutions, πρώην Danfoss Industrial Automation, προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προηγμένων τεχνολογιών αισθητήρων και τεχνογνωσίας εφαρμογών.

Στόχος της εταιρίας είναι να βοηθήσει τις βιομηχανίες και τους ανθρώπους που εξυπηρετεί να γνωρίσουν ένα ψηφιακό μέλλον που θα έχει κορυφαία τεχνογνωσία στον βιομηχανικό κλάδο, υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης και αισθητήρες που επιτρέπουν ένα βιώσιμο μέλλον με συνδεσιμότητα.

Από το 1933 η Danfoss δημιουργεί λύσεις που επιτρέπουν στον κόσμο να χρησιμοποιεί κάθε πηγή με εξυπνότερους τρόπους – οδηγώντας τον αειφόρο ψηφιακό μετασχηματισμό του αύριο. Η εταιρία παράγει περισσότερα από 250.000 προϊόντα σε 70 εργοστάσια σε 25 χώρες κάθε μέρα, αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας λύσεις που είναι ανταποκρινόμενες στις ανάγκες των πελατών της.

Sensors & transmitters

Ανακαλύψτε τις νέες λύσεις που θα σας οδηγήσουν στη νέα ψηφιακή εποχή αισθητήρων #DigitalSensorAge

Γνωρίστε το ψηφιακό μέλλον με το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προηγμένων τεχνολογιών έξυπνων αισθητήρων της Danfoss για παρακολούθηση και έλεγχο θέσης, πίεσης και θερμοκρασίας. Η αποστολή της εταιρίας είναι να αναπτύξει ενεργά και να επεκτείνει την προσφορά της με νέες έξυπνες τεχνολογίες αισθητήρων που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των σημερινών εφαρμογών – και προβλέπουν τις ανάγκες του αύριο.

Η πλατφόρμα Danfoss Smart Sensors ™ καθιστά δυνατή την προσαρμογή, τη δυνατότητα προγραμματισμού και την επεκτασιμότητα. Σε όλες τις εφαρμογές, τα αυτοδιαγνωστικά χαρακτηριστικά του αισθητήρα βελτιώνουν την ασφάλεια, μεγιστοποιούν την απόδοση και μειώνουν το χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Βιομηχανικοί μεταδότες πίεσης

Μεταδότες πίεσης κατασκευασμένοι με εξειδικευμένη τεχνογνωσία

Η έκταση του αυτοματισμού τόσο σε κινητές όσο και σε σταθερές εφαρμογές αυξάνεται δραματικά. Καθώς η αποτελεσματική διαχείριση μηχανών και συστημάτων εξαρτάται ολοένα και περισσότερο από ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά χειριστήρια, θα υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση και για αισθητήρες και μεταδότες.

Η Danfoss έχει δεκαετίες εμπειρίας σε αυτήν την ανάπτυξη και κατάφερε να ακολουθήσει τις ανάγκες της αγοράς τόσο σε σχέση με τις τεχνολογίες όσο και τις λειτουργίες.

Σήμερα το πρόγραμμα προϊόντων της καλύπτει μια ευρεία επιλογή τύπων μεταδοτών που συνδυάζουν όλες τις τεχνολογίες αιχμής με έξυπνη επιλογή υλικού. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορούμε να προσαρμόσουμε το εύρος μας σε σχεδόν οποιαδήποτε εργασία μέτρησης – με οποιονδήποτε προϋπολογισμό.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

 • Υψηλή απόδοση EMC χωρίς αλλοιώσεις στην ακρίβεια
 • Υψηλό επίπεδο σταθερότητας σε δονήσεις
 • Σταθερότητα σε βάθος χρόνου
 • Υψηλό επίπεδο προστασίας από υπερπιέσεις
 • Υψηλός βαθμός προστασίας IP
 • Πολλές επιλογές συνδέσεων πίεσης, ηλεκτρικών συνδέσεων, εύρος πίεσης, σημάτων εξόδου
 • Διαθέσιμα με Marine πιστοποιητικά
Βιομηχανικοί αισθητήρες θερμοκρασίας

Αισθητήρες θερμοκρασίας που μπορούν να πάρουν τη θερμότητα

Η θερμοκρασία παίζει ζωτικό ρόλο σε πολλές βιομηχανικές διαδικασίες και ως εκ τούτου η ακριβής μέτρηση είναι απαραίτητη. Οι μη ακριβείς θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες θανατηφόρες συνέπειες, όπως η μείωση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας, εάν υπερθερμανθεί με λίγους βαθμούς.

Η σειρά Danfoss περιλαμβάνει αισθητήρες θερμοκρασίας και μεταδότες και σας βοηθά να κάνετε τη βασική διαφορά.

Ανάλογα με τον εξοπλισμό, μπορούν να εφαρμοστούν διαφορετικές τεχνολογίες στοιχείων και, εάν απαιτείται, ο αισθητήρας θερμοκρασίας μπορεί να παραδοθεί με έναν μεταδότη για τη λήψη αναλογικού σήματος εξόδου.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο σχεδιασμό του αισθητήρα σε σχέση με το χρόνο αντίδρασης. Επιπλέον, η κατασκευή του αισθητήρα διασφαλίζει την ελάχιστη ακτινοβολία θερμότητας με αποτέλεσμα μια μέτρηση πολύ κοντά στην πραγματική θερμοκρασία των μέσων.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

 • Υψηλός βαθμός προστασίας από την υγρασία
 • Μέτρηση θερμοκρασιών από – 50° C έως 800° C
 • Σταθερές ή μεταβλητές υποδοχές μέτρησης
 • Θερμοαντιστάσεις Pt 100 / Pt 1000, NTC / PTC και Θερμοστοιχεία
 • Ενσωματωμένος transmitter
 • Διαθέσιμα με Marine πιστοποιητικά
Αισθητήρες θέσης

Αισθητήρες θέσης για κινητές υδραυλικές λύσεις

Η Danfoss οδηγεί τη λειτουργική ασφάλεια στο επόμενο επίπεδο με ένα πλήρες πρόγραμμα υπερσύγχρονων περιστροφικών αισθητήρων θέσης, αισθητήρων θέσης καλωδίου και αισθητήρων κλίσης.

Όλες οι παραλλαγές διατίθενται ως τύποι αισθητήρων και εφεδρικών αισθητήρων, καθιστώντας το πλήρες χαρτοφυλάκιο κατάλληλο για εφαρμογές που είναι σημαντικές για την ασφάλεια.

Για περισσότερα από 30 χρόνια η Danfoss προσφέρει αξιόπιστες, γερές και οικονομικά αποδοτικές τεχνολογίες αισθητήρων για κορυφαίους κινητούς υδραυλικούς παραγωγούς στη βιομηχανία εκτός αυτοκινητόδρομου. Με ένα πλήρες πακέτο αισθητήρων υδραυλικής θέσης, η εταιρία καλύπτει όλους τους τύπους μηχανών. Έτσι, οι παραγωγοί πρωτότυπου εξοπλισμού διαθέτουν απαράμιλλη ευελιξία και επεκτασιμότητα ώστε να πληρούν τόσο τους κανόνες ασφαλείας όσο και τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

 • Τεχνολογία Hall effect (Για περιστροφικούς και ενσύρματους αισθητήρες)
 • Τεχνολογία MEMS (Για αισθητήρες κλίσης)
 • Απλοί ή σύνθετοι
 • Έξοδος: CANopen, SAE J1939 ή Ratiometric
 • Επίπεδο προστασίας IP: IP67 – IP69K με θηλυκό κονέκτορα